Chemical Guys VSS Scratch & Swirl Remover 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


29,97 € z DDV

COM129_16

Nov izdelek

Pasta za odstranjevanje prask in hologramov

Tag:

Več informacij

Chemical Guys VSS Scratch & Swirl Remover polirna pasta, ki je enostavna za uporabo, ob enem pa ustvarja briljanten lesk le v enem koraku. Hitro in enostavno odstranjuje praske, holograme, oksidacijo in poškodbe le v enem koraku. Primerna za uporabo na vseh lakih, celo keramičnih. Uporabljamo lahko na vseh vozilih, motocilkih,...Zasnovana za hitro delo z DA ali rotacijskimi polirnimi stroji. Zagotavlja velik prihranek pri času, saj v veliki meri nadomešča 2 in 3 korak poliranja. Inovativna tehnologija in skrbno izbrani polirni delci zagotavljajo Izjemne rezultate in briljanten finiš le v enem koraku. Odstranjuje sledi brusnih papirjev do gradacije 2500. Pasta se odlično obnese za poliranje ogljikovih vlaken. Nanašamo lahko strojno ali ročno.


Navodila za uporabo:

Ročno poliranje:
Površina naj bo hladna. Dobro pretresemo. Vedno operiramo na površini velikosti 40 x 40 cm. S pomočjo aplikatorja nanašamo na površino. Ostanke odstranimo z mehko krpo iz mikro vlaken. Na koncu priporočamo nanos sealanta ali zaščitnega voska.

Poliranje z DA mašino:
Nanesemo 4-5 kapljic paste na polirno gobico. Hitrost stroja nastavimo na 5-6. Vedno operiramo na površini 40 x 40 cm na enkrat. Na mašino ne pritiskamo močno in naredimo 2-3 prehode po površini dokler površina ne postane čista oz. sledi paste izginejo. Ostanke paste zbrišemo z mehko krpo iz mikro vlaken. Na koncu priporočamo nanos sealanta ali zaščitnega voska.

Poliranje z rotacijsko mašino: 
Nanesemo 4-5 kapljic paste na polirno gobico. Hitrost stroja nastavimo na 1000-1500vrt/min. Vedno operiramo na površini 40 x 40 cm na enkrat. Na mašino ne pritiskamo močno in naredimo 2-3 prehode po površini dokler površina ne postane čista oz. sledi paste izginejo. Za zadnji prehod vrtljaje nastavimo od 1200 do 1800. Ostanke paste zbrišemo z mehko krpo iz mikro vlaken. Na koncu priporočamo nanos sealanta ali zaščitnega voska.

Uporaba polirne gobice je v veliki meri odvisna od poškodbe na laku.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti izven dosega otrok.


Povezani izdelki