Shiny Garage All in 1 Polish 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

SG13.16500

Nov izdelek

Polirna pasta za povrnitev sijaja

Več informacij

Shiny Garage All In #1 Polish je kombinacija kremastega čistila in fine polirne paste. Odstranjuje mikro praske ter povrača sijaj barve in globok videz. All In #1 polish vsebuje carnauba vosek, polimere in nano delce, kateri lahko prekrijejo manjše nepravilnosti na laku. Izdelek je bil razvit za enostavno ročno poliranje oz. strojno z uporabo DA polirnih strojev. Po poliranju priporočamo še zaščito z katerim izmed voskov ali sealantov. Pasto lahko uporabimo kot predpripravo pred voskanjem. Pasta ima prijeten vonj po kokosu. Njena največja posebnost pa je sila enostavna uporaba in izjemna čistilna moč. 

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite in popolnoma posušite. Na penast aplikator nanesite par kapljic polirne paste ter začnite polirati s krožnimi gibi. Polirajte dokler se pasta popolnoma ne razgradi. Ostanek nato obrišite z čisto mikro krpo. Po poliranju vozilo zaščitite še z zaščitnim premazom po vaši želji.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

Povezani izdelki