Ma-Fra Supermafrasol 900ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

H0267

Nov izdelek

Visoko učinkovito predpranje

Več informacij

Supermafrasol je profesionalen izdelek za odstranjevanje najtrdovratnejše umazanije, maščob, ostankov nafte, smoga,… Primeren je za pranje tovornih in dostavnih vozil, cerad, notranjosti rezervoarjev, težke gradbene mehanizacije, avtodomov in prikolic in osebnih vozil. Sredstvo je močno koncentrirano in ga je pred uporabo obvezno potrebno redčiti z vodo.

Navodila za uporabo:
Sredstvo zredčite z vodo v razmerju 1:5 do 1:50 (odvisno od stopnje umazanije). Vozilo sperite z vodo, nanj napršite ustrezno mešanico čistila in pustite delovati par minut. Vozilo nato sperite z vodo, da odstranite vse sledi predpranja. Sredstva nikoli ne uporabljajte na segreti površini ali neposredni sončni svetlobi. Na površini se ne sme zasušiti. Ne uporabljajte ga na surovem aluminiju ali litinah.

Varnostni napotki:
Nevarno. Vsebuje: Natrijev hidroksid Decanol, ethoxylated 1-hydroxy ethylidene-1,1diphosphonic acid Alkil amid propil betain. H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P301+P330+P331 PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja. P303+P361+P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki