CarPro Iron.X Snow Soap 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

CQIXSS500

Nov izdelek

Šampon za pranje ali predpranje vozil

Več informacij

CarPro Iron.X Snow Soap lahko uporabljate tako za predpranje v penomatih (foam lance-ih) kot tudi za klasično pranje s pomočjo gobe ali krtače. Iron.X Snow Soap odstranjuje delce zračne rje, ki se nahajajo na laku vozila. Odlično se obnese za vzdrževanje C.Quartz zaščitnih premazov. V enem koraku očistite vozilo in odstranite zračno rjo! Vsebuje enako koncentracijo čistila kot Iron.X.

Prednosti:

  • ph nevtralen detergent
  • Vsebuje najkakovostnejše čistilne delce, ki očistijo vaše vozilo
  • Brez težav odstranjuje umazanijo in prometno onesnaženje
  • Lahko ga uporabljate tudi za čiščenje platišč, nanesite direktno na platišče
  • Nežno čisti lak z pomočjo bogate pene
  • Površina po pranju ponovno postane popolnoma gladka
  • Primeren za uporabo na laku, platiščih, steklu, plastiki,...
  • Prvi korak v dekontaminaciji vozila
Navodila za uporabo:
V kolikor je na vozilu veliko zračne rje oz. na vozilu še nikoli ni bila narejena dekontaminacija, priporočamo čiščenje z klasičnim čistilom Iron.X. Vsa nadaljnja čiščenja pa lahko opravljate s pomočjo Iron.X Snow Soap-a.

Uporaba kot pena za predpranje: Vedno uporabljajte na ohlajenem vozilu in v senci. Vozilo sperite z vodo, da odstranite prah in trde delce. Zmešajte Snow Soap z toplo vodo v plastenki penomata. Redčite po potrebi. Nanesite na vozilo in pustite delovati, dokler pena ne odteče z vozila. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti. Na mestih, kjer je veliko rje in ostalega onesnaženja, pena spremeni barvo. V kolikor s površine ne odstranite vse zračne rje, si pomagajte z uporabo čistila ali paste Iron.X. Dobro sperite z visokotlačnim čistilcem in operite z avto šamponom.
Uporaba kot avto šampon: Vedno uporabljajte na ohlajenem vozilu in v senci. Vozilo sperite z vodo, da odstranite prah in trde delce. Nanesite Snow Soap direktno na rokavico ali gobo in operite površino oz. sredstvo zredčite z vodo v razmerju 1:8. Na mestih, kjer je veliko rje in ostalega onesnaženja, pena spremeni barvo. V kolikor s površine ne odstranite vse zračne rje, si pomagajte z uporabo čistila ali paste Iron.X. Dobro sperite z visokotlačnim čistilcem in operite z avto šamponom.

Posebna opozorila:
Iron.X Snow Soap odstranjuje voske oz. zmanjšuje njihovo obstojnost za 50%. Zato sredstva ne uporabljajte za vzdrževalno pranje, temveč le takrat, ko odstranjuje kontaminacijo. V kolikor je vozilo zaščiteno z zaščitnim premazom CarPro C.Quartz oz. katerim drugim visoko obstojnim sealantom, sredstvo ne zmanjšuje njihove obstojnosti. Ne uporabljati na kabrio strehah. Pred uporabo sredstvo preizkusite na skritem mestu.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Natrijev lauril etoksi sulfat; Amonijev merkaptoacetat; (R)-p-menta-1,8-dien, d-limonen; citral Nevarno: H290 Lahko je jedko za kovine. H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 15% - 30%: anionske površinsko aktivne snovi; < 5%: polikarboksilati; parfumi (Citral, Geraniol, Limonene)

Povezani izdelki