K2 Maxima Drying Wax 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,97 € z DDV

66K2M851

Nov izdelek

Tekoči vosek - sušilec

Več informacij

Vosek, idealen za sušenje vozil tako v avtopralnicah, z uporabo sušenja na vroč zrak, kot tudi doma z brisalci vode. Ob stiku voska s površino, poveže vodo v drobne kapljice, površina pa postane gladka. Ustvarja odlično hidrofobno zaščito. Površino ščiti pred maščobo, umazanijo in prahom. Stabilno delovanje tudi pri nizkih temperaturah (okoli 0°C). Združljiv tudi z trdo vodo. Uporaba voska K2 Maxima zagotavlja visok sijaj in žive barve. Ne pušča sledi na steklih in drugih površinah vozil.

Navodila za uporabo: 
Sistemi z dozirno črpalko: 15-25ml voska na vozilo. Nanos z razpršilcem: Sredstvo zredčite z vodo v razmerju 3-5%. Sredstvo vedno nanašajte na ohlajeno vozilo in v senci. Vosek nanesite na vozilo in sperite z vodo. Vozilo po pre

Varnostni napotki:
Vsebuje anionske in ne ionske površinsko aktivne snovi v količini> 5% <15%. Pozor:H319  Povzroča hudo draženje oči. 
P102  Hraniti zunaj dosega otrok. P264  Po uporabi temeljito umiti roke. P280  Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

2000px-GHS-pictogram-exclam-svg.png

Povezani izdelki