Poorboy's Wheel Sealant 236ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


23,95 € z DDV

PB-WS-8

Nov izdelek

Vosek za zaščito in sijaj platišč

Tag:

Več informacij

Poorboy’s Wheel Sealant na platiščih ustvarja zaščitni sloj, ki ščiti pred umazanijo, zavornim prahom, katranom, insekti, vodo in ostalimi zunanjimi vplivi. Ker kontaminacija ne more preodreti skozi ta zaščitni sloj, platišča ostanejo lepa in sijoča. Wheel Sealant je dolgotrajna zaščita, ki se ne spere po prvem pranju vozila, temveč na platiščih ostane mesece.

Navodila za uporabo:
Za maksimalno obstojnost voska je potrebno platišča dobro očistiti. Priporočamo uporabo čistila Poorboy's Spray & Rinse, za čiščenje trdovratnejše umazanije pa CarPro Iron.X. Po čiščenju platišča dobro posušite. Z penastim aplikatorjem nanesite vosek v tankem sloju. Pustite par minut in nato odstranite z čisto mikro krpo. Če želite povečati obstojnost voska, priporočamo nanos 2 ali 3 slojev. Opozorilo! Voska na platiščih ne pustite več kot 15 minut. V nasprotnem primeru je odstranjevanje težje.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Vsebuje: Destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki