Znižana cena!
Gyeon Q2 Rim 30ml

Gyeon Q2 Rim 30ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


33,97 € z DDV

-15%

39,97 € z DDV

Q2RIM30

Nov izdelek

Keramična zaščita za platišča

Tag:

Več informacij

Gyeon Q2 Rim je napreden SiO2 premaz, ki zagotavlja obstojno zaščito obenem pa je odporen na temperature do 350°C.Idealen je zazaščito platišč, zavornih čeljusti in zaključkov izpuhov. Izjemno enostaven za nanos, na površini popolnoma kristalizira in ustvarja ultra trd quartz sloj, ki je odporen na najtežje pogoje. Gyeon Q2 Rim ni odporen le na visoke temperature, temveč tudi na agresiven zavorni prah in močna čistila za platišča. Pričakovano obstojnost 6 mesecev ali 8000 km lahko enostavno podaljšate na 12 mesecev. Platišče po nanosu postane popolnoma hidrofobnom kar pomeni, da voda takoj odteče s površine. Zato ima Q2 Rim tudi super samo čistilen efekt, kar preprečuje nabiranje zavornega prahu in ostale umazanije na površini. Površina, zaščitena z Gyeon Q2 Rim, ostane vizualno čista dlje časa.

Prednosti:
- Zelo enostaven nanos na površino
Temperaturno odporen do 350’
- Primeren tudi za zaščito zavornih čeljusti in izpuhov
- Dolga obstojnost premaza
- Samo čistilen efekt

Vsebina kompleta:
- 1x Q2 Rim 30ml
- 1x Aplikator
- 4x Semiš krpica za naos
- 1x Obrazna maska
- 1x Navodila za uporabo

Tehnične specifikacije:
- Obstojnost: 6-9 mesecev / 10000km
- Debelina premaza: 0,5 qm
- pH tolerance: pH 2-11
- Trdota: +3H
- Temperaturna obstojnost: >350’
- Pokrivnost: 15ml / set

Navodila za uporabo:
Gyeon Q2 Rim nanašajte na suhem mestu in ne na neposredni sončni svetlobi. Platišča pred nanosom popolnoma očistite in razmastite z Gyeon Q2M Prep. Z priloženo pipetko rahlo navlažite eno izmed priloženih semis krpic in enakomerno nanesite na platišče. Vedno delajte le na enem platišču naenkrat. Po 5-10 minutah še moker premaz hitro obrišite z mikro krpo, da se premaz na površini ne strdi. Platišče preglejte še pod ustrezno lučjo in odstranite vse sledi premaza. Strjen premaz je potrebno odstraniti z strojnim poliranjem. Ko zaščitite vsa štiri platišča počakajte eno uro in nanesite še dodaten sloj. Platšča pustite v toplem in suhem prostoru vsaj 24 ur, da se premaz popolnoma strdi. Sušenje premaza lahko pospešite tudi z uporabo IR luči, površino segrejte na 60° za 10 minut. Da bi preprečili nastanek sledi vodnih kapljic (premaz doseže popolno trdnost v 14 dneh), platišče zaščitite še z Gyeon Q2M Cure. Platišč vsaj 7 dni ne perite z kakršnim koli detergentom. Vse uporabljene krpice po nanosu zavržite, stekleničko dobro zaprite, pipetko pa dobro sperite z vročo vodo, da preprečite strjevanje izdekla.

Varnostni napotki:
NEVARNO: Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Sum škodljivosti za plodnost ali nerojenega otroka. Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo pridobiti posebna navodila. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI izpostavljenosti ali sumu izpostavljenosti: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. NE izzvati bruhanja. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. Vsebuje N-(3-(Trimethoxysilyl)propyl)ethylenediamin. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki