Waxaddict Graphite Wax Limited Edition 200ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 24 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 24 točke ki se lahko spremenijo v popust 4,80 €.


249,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 11,83 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
24 x 11,83 €
Odplačati želim čim prej
3 x 87,97 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 87,97 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

WAGR02

Nov izdelek

Premium zaščitni carnauba vosek

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Eksotična mešanica carnauba in montan voska, naravnih olj in estrov voska kateri ustvarjajo zelo poseben vosek. Graphite je zelo enostaven za nanos, ustvarja obstojno zaščito, ekstremen sijaj ter odličen odboj in odtekanje vode s površine. Njegova formula je fino uravnotežena zato so vsi Graphite voski izdelani ročno v majhnih serijah. Graphite je izjemno enostaven za nanos, se nežno sprime s površino ter odstrani brez kakršnega koli truda. Nivo sijaja se brez težav postavi ob bok spoštovanim ‘concours’ voskom. Vosek je odporen na pH nevtralne šampone in predpranja. Graphite je pakiran v luksuznem črnem lončku z imitacijo karbonskih vlaken.

Navodila za uporabo:
Vosek nanašajte z kvalitetnim aplikatorjem in lahkim pritiskom, Vitreo je izjemno enostaven za nanos zato ga nanašajte pazljivo ter v tankem sloju. Čas sušenja voska je odvisen od temperature, od 6 minut na vroč dan do 16 minut pri hladnem dnevu. Vosek je pripravljen za odstranitev, ko ni več moker ali oljnat. Vosek vedno odstranjujte s kvalitetno mikro krpo ter lahkim pritiskom. Priporočamo vzdrževanje voska z tekočim voskom Waxaddict Fo’Show.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. EUH 066 – Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 – NE izzvati bruhanja. P405 – Hraniti zaklenjeno. Vsebuje: Destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom.

Povezani izdelki