Znižana cena!
Waxaddict Vortex 200ml

Waxaddict Vortex 200ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


207,96 € z DDV

-20%

259,95 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 18,87 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
12 x 18,87 €
Odplačati želim čim prej
3 x 73,13 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 73,13 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

WAVOR02

Nov izdelek

Premium vosek za zaščito in sijaj vozil

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Vortex je visoko napreden zaščitni vosek, kateri na površini ustvarja najgladkejši finiš z ultra hitrim odtekanjem vode izmed vseh Waxaddict voskov. Zasnovan na osnovi zadnje ‘Preformance coating’ tehnologije. Formula vsebuje najkakovostnejše sestavine trdih voskov za maksimalen sijaj, katerim so dodani sintetični voski in SiO2 delci, kateri vosku zagotavljajo maksimalno obstojnost in odpornost proti zunanjim vplivom.

Zadnja 'Contact Cure' tehnologija pomeni, da se med nanosom višjii procent trdega voska prenese na površino kot pri običajnih voskih. Revolucionarne sestavine pa zagotavljajo boljši oprijem in gladkejši finiš, kar je razvidno, ko se ostanek voska odstranjuje z vozila. Odstranjevanje je bistveno enostavnejše kot pri ostalih voskih.

Vortex je v posodico vlit pod kontroliranimi pogoji in temperaturo, da se zagotovi najvišja možna kvaliteta. Ambientna temperatura med proizvodnjo in vlivanjem je ključna za izdelavo popolnega voska, vsaka posodica je ročno vlita in osebno podpisana od lastnika podjetja Waxaddict.

Vortex vsebuje le najkvalitetnejše sestavine kot so organski voski, olja in površinsko aktivne snovi, katere ponavadi najdete v kozmetičnih izdelkih.

Navodila za uporabo:
Vosek nanašajte z kvalitetnim aplikatorjem in lahkim pritiskom, Vortex je izjemno enostaven za nanos zato ga nanašajte pazljivo ter v tankem sloju. Čas sušenja voska je odvisen od temperature, od 6 minut na vroč dan do 16 minut pri hladnem dnevu. Vosek je pripravljen za odstranitev, ko ni več moker ali oljnat. Vosek vedno odstranjujte s kvalitetno mikro krpo ter lahkim pritiskom. Priporočamo vzdrževanje voska z tekočim voskom Waxaddict Fo’Show.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. EUH 066 – Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 – NE izzvati bruhanja. P405 – Hraniti zaklenjeno. Vsebuje: Destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom.

Povezani izdelki