Collinite No. 885 Fleetwax Paste Wax 354ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


33,97 € z DDV

CO-885

Nov izdelek

Vzdržljiv vosek za plovila in letala

Tag:

Več informacij

Collinite No. 885 je brez dvoma eden izmed najvzdržlivejših navtičnih voskov. Zagotavlja izjemno visok sijaj površine in neprekosljivo zaščito. Dolgotrajno ščiti pred UV žarki, soljo, maščobami, madeži,... Zmanjšuje nabiranje alg in školjk na trupu plovila, kar omogoča manjše trenje in s tem posledično pripomore pri izboljšani hitrosti in manjšo porabo goriva. Vosek je primeren za uporabo na zunanjih površinah kot so gel coat, fiberglass, lak, lakiran les, kovine, barvane plastike,... Ni primeren za uporabo na gumi, črni plastiki, vinilu, steklu ali nebarvanih plastikah. Vosek je primeren za vse uporabnike, kateri želijo zaščititi plovilo ali letalo le enkrat ali dvakrat na sezono.

Navodila za uporabo: Vosek vedno nanašajte na očiščeno in pripravljeno površino. Z penastim aplikatorjem nanesite tanek sloj voska na panel velikosti 40 x 40 cm. Ko se vosek začne sušiti, ga odstranite z kvalitetno mikro krpo. Za večji sijaj in zaščito lahko nanesete še dodaten sloj voska.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Vsebuje naftne destilate. V primeru zaužitja ne izzivati bruhanja in takoj poiskati zdravniško pomoč. V primeru stika z očmi izpirati z čisto vodo vsaj 15 minut. V primeru stika z kožo, operite mesto stika z milom. Embalaža naj bo zaprta med tem, ko je ne uporabljate. Shranjujte v suhem prostoru ločeno od virov vžiga in toplote. Ne izpostavljati zmrzovanju. Uporabljati le v dobro prezračevanih prostorih z primerno zaščitno opremo.

Povezani izdelki