Menzerna Marine Gelcoat Premium Protection 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 7 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 7 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,40 €.


79,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 14,10 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 14,10 €
Odplačati želim čim prej
3 x 27,91 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 27,91 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

GPP1000

Nov izdelek

Zaščitni premaz za plovila

Tag:

Več informacij

Menzerna Gelcoat Premium Protection je vrhunski zaščitni polimerni premaz za plovila. Zagotavlja dolgotrajno zaščito pred zunanjimi vplivi, obrabo ter praskami. Povečuje in ohranja sijaj vašega plovila. Premaz je primeren za vse zunanje površine plovila. Nanašate ga lahko ročno ali z polirnim strojem in ultra fino polirno gobico. 

Navodila za uporabo: Premaz nanašajte na suho in očiščeno površino. Z penastim aplikatorjem ali ultra fino polirno nanesite premaz v tankem sloju, ga pustite par minut in nato obrišite s čisto mikro krpo. Za večjo odpornost lahko nanesete več slojev premaza. Sredstvo vedno nanašajte na manjše površine, nikoli na celotno plovilo naenkrat.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila. Zdravju škodljivo pri vdihavanju. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje. Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Sestavine so navedene na originalni etiketi.

Povezani izdelki