Akcija!
Wekem zaščita za motor

Wekem zaščita za motor 400ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


7,80 € z DDV

-40%

13,01 € z DDV

WS430-400

Nov izdelek

Maksimalna zaščita za motorni predel

Category: Zaščita.
Tag:

Več informacij

Wekem zaščitni sprej za motorni del je zaščitni sprej za celotni motorni predel. Učinkovito ščiti pred korozijo, soljo in zunanjimi vplivi. Na aluminiju, kovini, ceveh, električni napeljavi, bateriji ustvarja zaščitni sloj in tako podaljšuje življenjsko dobo elementom. poleg tega izboljša izgled. Sredstvo je temperaturno odporno. Ustvarja proti prašni film. Po nanosu zagotavlja enostavnejše čiščenje.


Navodila za uporabo: 
Motorni del pred nanosom WS 430 dobro očistimo in počakamo, da se posuši. Pretresemo dozo in enakomerno nanesemo preko celotnega predela iz dolžine 20-25cm, ki ga želimo zaščititi. Počakamo da se posuši ca 30min.


Varnostni napotki:
Zelo lahko vnetljivo. Draži oči. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Hlapi lahko povzročijo zaspanost in omotico. Razpršilec je pod pritiskom: zaščitite ga pred soncem, ne izpostavljajte ga temperaturam, višjim od 50°C. Ne preluknjajte ali sežigajte ga niti, ko je prazen. Ne pršiti v odprt plamen ali žareče telo. Hraniti ločeno od virov vžiga - ne kaditi. Hraniti izven dosega otrok.


Povezani izdelki