Labocosmetica Aquavelox 100ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,95 € z DDV

LAB14

Nov izdelek

Zaščitni premaz za steklene površine

Category: Nano premazi.
Tag:

Več informacij

Aquavelox na stekleni površini ustvarja zaščitni sloj, kateri učinkovito odbija vodo in nesnage ter pripomore pri varnosti v prometu. Površina ostane gladka in zaščitena pred vodo in umazanijo dolgo časa, bistveno dlje kot pri podobnih izdelkih. Z samo enim nanosom Aquavelox-a bo steklo ostalo čisto dlje časa, odstranjevanje depozitov z vetrobranskega stekla pa bo hitro in enostavno. Premaz je odporen na pranja z neagresivnimi sredstvi ter je zelo enostaven za nanos in odstranjevanje.

Navodila za uporabo:
Priporočamo, da stekleno površino pred nanosom premaza najprej očistite z odstranjevalcem vodnega kamna Labocosmetica Energo. Na suho površino napršite Aquavelox ter ga takoj obrišite z čisto mikro krpo. Krpo obrnite na čisto stran in steklo še enkrat obrišite, da dosežete popolno jasnino. Na stranskih steklih zadostuje en sloj premaza medtem, ko ga lahko na vetrobranskega nanesete v večih slojih. Tako povečate obstojnost premaza.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Propan-2-ol Nevarno: H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico.

Povezani izdelki