Carbon Collective Platinum Glass Coating 30ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,95 € z DDV

CCPGC003

Nov izdelek

Keramična zaščita za stekla

Category: Nano premazi.
Tag:

Več informacij

Carbon Collective Platunum Glass je zasnovan na enaki tehnologiji kot zelo uspešni zaščiti Platinum Paint in Wheels. Z uporabo močne kemične vezi postane premaz nov, funkcionalen sloj na površini, kateri odlično odbija vodo, zmanjšuje obrabo brisalcev ter bistveno pripomore k varnostni v cestnem prometu. Učinek odtekanja vode se začne pri cca. 50 km/h. Obstojnost premaza je 6 mesecev na sprednem in zadnjem steklu ter 8 mesecev na stranskih. 30ml steklenička zadostuje za polno zaščito dveh vozil.

Vsebina kompleta:
- 1x Platinum Glass 30ml
- 1x aplikator za nanos
- navodila za uporabo

Tehnične specifikacije:
- Obstojnost: od 6 do 8 mesecev, odvisno od vzdrževanja
- pH toleranca: pH 2-11
- Kontaktni kot: 110°

Navodila za uporabo:
Premaza nikoli ne nanašajte pri temperaturah nižjih od 5°C. Vedno ga uporabljajte le v dobro prezračevanih prostorih ob uporabi zaščitnih rokavic. Premaza nikoli ne nanašajte na neposredni sončni svetlobi. Odlično pripravljena podlaga je ključ do maksimalne obstojnosti premaza, površina mora biti pred nanosom popolnoma čista in brez kakršnih koli premazov. Priporočamo, da površino razmastite z 30% mešanico izopropilnega alkohola. Na priložen aplikator nanesite 2-3 kapljice premaza ter ga s križnimi gibi nanesite na površino. Pustite 2-3 minute, da se premaz sprime s površino ter ga nato nežno obrišite z čisto in kvalitetno mikro krpo. Ta postopek ponavljajte dokler ne zaščitite vseh stekel. Priporočamo, da aplikator zamenjate po vsakem zaščitenem steklu. Za maksimalno obstojnost priporočamo, da na sprednje in zadnje steklo nanesete dva sloja premaza, na stranska stekla pa enega. Časovni razmak med slojema naj bo vsaj 1 uro. Premaz se popolnoma strdi v 12 urah, v tem času odsvetujemo uporabo brisalcev.

Vzdrževanje:
Ustrezno vzdrževan keramični premaz bo na površini zdržal do osem mesecev. Premium Glass ne potrebuje posebnega vzdrževanja, redno čiščenje z pH nevtralnim šamponom, nevtralno visoko peneče predpranje, razmaščevalec na osnovi citrusov ter quick detailer bodo podaljšali življensko dobo premaza. Izogibajte se čiščenju vozil z kislinskimi in visoko alkalnimi čistili.

Varnostni napotki:
Pozor: P262 – Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P404 – Hraniti v zaprti posodi. P304 + P340 – PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje.

Povezani izdelki