CarPro C.Quartz Fabric Coat 2.0 100ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

CQCF100

Nov izdelek

Nano zaščitni premaz za tekstil

Več informacij

CarPro C.Quartz Fabric Coat 2.0 je izboljšana različica prejšnje, ravno tako izjemno priljubljene starejše verzije. Je ekstremno vzdržljivo zaščitno sredstvo, na osnovi nano tehnologije, ki na površini ustvarja super hidrofoben učinek. Primeren je za zaščito vseh vrst tekstilnih površin. Ščiti pred potom, soljo, vodo, tekočinami, umazanijo, bakterijam in madežem. Fabric Coat, za razliko od podobnih izdelkov, nudi prvovrstno zaščito brez da bi vplival na učinek zračenja in dihanja materiala. Zaradi nano tehnologije, so delci čistila tako majhni, da se oprimejo prav vsakega vlakna. Izdelek ne vpliva na izgled, otip ali udobnost površine. Odporen je tudi na močnejše detergente.

Kam vse ga lahko nanesete?
- Kabrio strehe
- Sedeže
- Strop in ostale obloge v vozilu
- Preproge
- Oblačila in obutev,...

Prednosti:
- Super hidrofoben učinek: Tekočina takoj odteče s površine.
- Obstojnost: Odporen je na mehansko obrabo in odporen na močnejša čistila, tudi z višjim pH-      jem. Obstojnost sredstva je eno leto.
- UV zaščita: Ščiti pred UV žarki ter varuje površino pred bledenjem in izgubo mehkobe.
- Ohranja dihanje tkanine 
- Vsestranskost: Varuje nešteto površin kot so stropi, obloge, preproge, kabrio strehe,...
- Dolgo obstojna zaščita tekstila pred vodo, umazanijo in maščobo.
- Izgled: Prozoren / neviden
- Poživlja zbledelo notranjost in preprečuje nadaljnje bledenje.
- Preprečuje nastanek bakterij zaradi pota, umazanije, olj in tekočin.
- Ne potrebuje veliko čiščenja, ponavadi zadostuje le vlažna mikro krpa. 
- Majhna poraba, 100ml steklenička zadostuje za cca. 3m² površin.

Navodila za uporabo:
Pred nanosom površino dobro očistite in popolnoma posušite. Fabric Coat dobro pretresite. Enakomerno razpršite po površini. Sredstvo posušite s fenom ali vozilo postavite na neposredno sončno svetlobo.

Opozorila: Sredstvo vedno najprej preizkusite na skritem mestu. Ni primeren za uporabo na usnju. Sredstva ne redčite z vodo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: nafta z nizkim vreliščem – neopredeljeno Nevarno: H226 Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H373 Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila. P262 Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 – NE izzvati bruhanja. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.
 

Povezani izdelki