Leather Expert Adhesion Promoter 50ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


4,97 € z DDV

LE010

Nov izdelek

Aditiv za boljši oprijem barve

Več informacij

Adhesion Promoter je specialni aditiv, ki znatno izboljša oprijem barve na usnju ali vinilu. Zagotavlja, da se barva odličnos prime s površino ob enem pa precej izboljša tudi obstojnost pobarvane površine. Primeren je za popravilo vseh vrst usnja v vozilih, usnjenega pohištva in usnjene galanterije. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo uporabimo pred obnovo. Za še boljše rezultate ga zmešamo z sredstvom Leather Expert Cross Linker ( 90-95% Promoter in 5-10% Cross Linker.) Narejeno mešanico je potrebno uporabiti v časovnem oknu 6 ur. Sredstvo se aktivira s temperaturo zato priporočamo, da ga  po nanosu aktivirate s toplim zrakom. Nanesmo 2-3 tanke sloje na površino. Vsakič pogrejemo s fenom, da aktiviramo produkt. Takoj po nanosu Promoterja nanesmo še barvo za usnje. Ne uporabljamo na semišu ali nabuku. Pred uporabo obvezno dobro pretresemo. Pet dni po nanosu usnja ne čistimo.

Varnostni napotki:
Nevarno: H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov. EUH208 Vsebuje: 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on; Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on (3:1). Lahko povzroči alergijski odziv.



Povezani izdelki