Bouncer's Bead Juice 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,95 € z DDV

BO-BJ500

Nov izdelek

Zaščitni premaz za zunajost vozil

Tag:

Več informacij

Bouncer's Bead Juice je napreden nano sealant, katerega se lahko nanaša na mokro ali suho vozilo. Primeren je za uporabo kot samostojni zaščitni premaz ali kot nadgradnja obstoječega premaza. Bead Juice je varen in primeren za nanos na vse zunanje površine, tudi stekla, plastike, platišča,… Vozilo zaščiteno s premazom Bead Juice ostane čisto dalj časa, dobi izjemno visok sijaj, površina pa postane popolnoma gladka. Obstojnost premaza je 3-4 mesece. Odlikuje ga tudi izjemen hidrofoben efekt, njegova uporaba pa je otročje lahka.

Navodila za uporabo:
Bead Juice lahko nanašate tako na suho kot tudi na mokro vozilo.
Suha metoda: Sredstvo se uporablja kot klasični quick detailer. Rahlo ga napršite na panel, razmažite z eno stranjo mikro krpe ter z drugo stranjo obrišite do suhega.
Mokra metoda: Po pranju vozila napršite sredstvo na mokro površino in takoj sperite z visokotlačnim čistilcem ali cevjo. Zaradi intenzivnosti premaza ga lahko po nanosu 'enakomerno razporedite ' z mikro krpo ali aplikatorjem ter nato vozilo sperete. Avto na koncu le še obrišete z kvalitetno mikro krpo.

Varnostni napotki: 
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.