Labocosmetica Perfecta 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

LAB22

Nov izdelek

Quick detaliler za zaščito in sijaj

Tag:

Več informacij

Perfecta je najhitrejša in najučinkovitejša rešitev za hitro povečevanje sijaja in globine laka ter ustvarjanje zaščite. Odlično se obnese v kombinaciji z zaščitnim premazom Labocosmetica Cupido. Perfecta je primerna za odstranjevanje lažje umazanije, ostankov vodnega kamna in insektov za seboj pa pušča bleščeč sijaj na vseh kovinskih, steklenih, plastičnih, kromiranih in gumijastih površinah. Perfecto se lahko uporablja tudi kot tekočino za sušenje vozil, saj bistveno zmanjša možnost nastanka prask in sledi vodnega kamna. Brez težav se nanaša na predhodno nanešene voske, sealante in keramične premaze. Vsak nanos doda še dodanen sloj zaščite.

Navodila za uporabo:
Perfecto lahko nanašate tako na mokro kot tudi suho površino. Pri mokrem nanosu napršite Perfecto na površino ter obrišite z vpojno mikro krpo za sušenje vozil. Pri nanosu na suho vozilo, sredstvo napršite na površino ali mikro krpo in takoj obrišite. Krpo obrnite na čisto stran in površino obrišite še enkrat, da odstranite vse sledi premaza.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P262 Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki