3D SPEED All in One Polish & Wax 237ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

425OZ8

Nov izdelek

Kombinirana polirna pasta

Več informacij

3D SPEED je verjetno ena najbolj popularnih polirnih past širom sveta. Gre za eno najbolj vsestranskih AIO past na tržišču. 3D speed pasta je skonstruirana z unikatnimi abrazivnimi delci, katere so razvili v tovarni 3D v Kaliforniji. Lahko se jo uporablja v kombinaciji z katerimkoli polirnim strojem, gobico ali ročno.  Poleg izjemne korekcije laka in izjemnega finiša površino zaščiti z slojem unikatnega sintetičnega voska. Ta unikatna formulacija poskrbi za dolgotrajen lesk in izjemno odporno zaščito, ki je odporna na kemično kontaminacijo in zunanje vplive. Zagotavlja tudi izjemen glos in gladkost same obdelane površine.  Uporaba je sila enostavna. Pasta ki v enem koraku osveži barvo, odstrani nepravilnosti in površino učinkovito zaščiti. 

Navodila za uporabo:
Na polirno gobico (ali aplikator v primeru ročnega poliranja) ustrezne trdote nanesite manjšo količino paste ter razmažite po površini z nizkimi obrati polirnega stroja. Površino obdelujte dokler pasta popolnoma ne izgine s površine. Ostanek obrišite z kvalitetno mikro krpo. Površino prebrišite še z namenskim razmaščevalcem ali mešanico izopropilnega alkohola in vode (v mešalnem razmerju 1:1), da preverite stanje površine. Po potrebi površino spolirajte še enkrat.

Varnostni napotki:
Vsebuje: destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom, Aluminijev oksid. 
Pozor: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P337+P313 Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P305+P351+P338PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Če je mogoče, odstranite kontaktne leče. Nadaljujte z izpiranjem. P362 Slecite kontaminirana oblačila. P332+P313 Če pride do draženja kože: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.  P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P330 izpirati usta. P301+P312 PRI ZAUŽITJU: Če se ne počutite dobro, pokličite center za zastrupitve ali zdravnika.

Povezani izdelki