Meguiar's Ultimate Paste Wax 227g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


44,97 € z DDV

G210608EU

Nov izdelek

Zaščitni polimerni vosek

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Nov in izboljšan sintetični polimerni vosek, ki združuje ultimativen sijaj in zaščito lakiranih površin v enem pakiranju. Vosek poudari globino in sijaj na vseh barvnih kombinacijah. Je eden izmed najlažjih voskov za uporabo, nanašate ga lahko tudi na neposredni sončni svetlobi (ne vpliva na obstojnost voska). Obenem pa na površini vozila ustvari sloj, ki varuje pred zunanjimi vplivi ter ustvarja odličen hidrofoben učinek. Komplet vsebuje vosek ter penast aplikator in mikro krpo za odstranjevanje voska. Vosek je odlična izbira za pomladne, poletne iz zgodnje jesenske mesece!

Navodila za uporabo:
Z priloženim aplikatorjem, na čisto in suho vozilo, nanesite tanek sloj voska. Pustite par minut, da se vosek oprime površine in ga nato s priloženo mikro krpo odstranite. Za večji sijaj lahko nanesete še dodaten sloj, eno uro po nanosu prvega.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. 
Vsebuje: NUC - solvent nafta srednja alifatska; NUC - nafta destilati.Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H373 Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. Živčevje. EUH208 Vsebuje: 3(2H)-Izotiazolon, 5-kloro-2-metil-, mešanica z 2-metil-3(2H) Izotiazolon. Lahko povzroči alergijski odziv. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.



Povezani izdelki