Poorboy's Natty's Paste Wax Red 236ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


26,95 € z DDV

PB-NPWR-8

Nov izdelek

Carnauba vosek za zaščito in sijaj

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Poorboy's Natty's Red Paste Wax je naravni vosek, sestavljen iz najboljših sestavin Natty's Blue (za temne barve) in Natty's White (za svetle barve) voskov. Je izjemen, univerzalen vosek za uporabo na vseh barvnih odtenkih. Narejen iz prvovrstne Brazilske carnaube, poudari vse barve vozil, doda globino, sijaj, moker izgled in gladkobo kakršno je sposoben redko kateri vosek. Natty's Red je izjemno priljubljen vosek pri profesionalnih detailerjih, zaradi enostavne in hitre uporabe ter izjemnega končnega izgleda vozila. Ima prijeten vonj po divji jagodi.

Navodila za uporabo:
Natty's Paste Wax je otročje lahek za uporabo. Pred nanosom se prepričajte, da je površina dobro pripravljena. Nanesite vosek, z rahlo vlažnim mikrofibra aplikatorjem, na površino. Vosek nanašajte s križnimi gibi. Ko se vosek začne sušiti, ga odstranite s čisto krpo iz mikrofibre.

Varnostni napotki:

Pred uporabo natančno preberite navodila. Vsebuje: Destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom. EUH210 Varnostni list je na voljo na zahtevo.

Povezani izdelki