Znižana cena!
Soft99 Scratch Clear Wax - Mirror Finish P&M 200g

Soft99 Scratch Clear Wax - Mirror Finish P&M 200g

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


17,96 € z DDV

-25%

23,95 € z DDV

S9900419

Nov izdelek

Zaščitni vosek za perla in metalik lake

Category: Zaščitni voski.
Tag:

Več informacij

Scratch Clear Wax-Mirror Finish je verjetno ened izmed najenostavnejših voskov za uporabo. Sušenje in brisanje voska ni potrebno. Nova formula z mikrodelci prekriva praske ter na površini ustvarja zaščitni sloj kot podobni trdi voski. Poleg vsega, vašemu vozilu povrača bleščeč sijaj, kakršnega so sposobni večinoma voski višjega cenovnega razreda. Nanašate ga s pomočjo priložene mikro krpice, ki je izjemno kvalitetna in popolnoma varna za uporabo tudi na najdelikatnejših površinah vozil. Primeren je za uporabo na vseh perla in metalik lakih.

Navodila za uporabo: Vozilo dobro operite in pripravite na nanos voska. Po potrebi lak očistite s polirnim plastelinom. S pomočjo priložene krpice vosek v tankem sloju vtrite v površino. Voska ni potrebno odstranjevati. Prepričajte se, da ste ga nanesli na vse površine vozila, v nasprotnem primeru lahko vozilo postane lisasto.

NEVARNO: Vnetljiva trdna snov. Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. Škodljivo zavodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki