Soft99 Scratch Clear Wax Dark & Black 200g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


23,95 € z DDV

S9900420

Nov izdelek

Zaščitni vosek za črna in temna vozila

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Scratch Clear Wax-Mirror Finish je verjetno ened izmed najenostavnejših voskov za uporabo. Sušenje in brisanje voska ni potrebno. Nova formula z mikrodelci prekriva praske ter na površini ustvarja zaščitni sloj kot podobni trdi voski. Poleg vsega, vašemu vozilu povrača bleščeč sijaj, kakršnega so sposobni večinoma voski višjega cenovnega razreda. Nanašate ga s pomočjo priložene mikro krpice, ki je izjemno kvalitetna in popolnoma varna za uporabo tudi na najdelikatnejših površinah vozil. Primeren je za uporabo na vseh črnih in temnih vozilih.

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite in pripravite na nanos voska. Po potrebi lak očistite s polirnim plastelinom. S pomočjo priložene krpice vosek v tankem sloju vtrite v površino. Voska ni potrebno odstranjevati. Prepričajte se, da ste ga nanesli na vse površine vozila, v nasprotnem primeru lahko vozilo postane lisasto. 

Varnostni napotki:

Vsebuje: destilati (nafta), alkilat. Nevarno: H228 Vnetljiva trdna snov. H372 Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P261 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.



Povezani izdelki