Poorboy's World Natty's Red Liquid Wax 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


20,95 € z DDV

PB-LNR-16

Nov izdelek

Tekoči carnauba vosek za zaščito in sijaj

Category: Zaščitni voski.
Tag:

Več informacij

Poorboy's Natty's Red je neverjeten tekoči vosek za uporabo na vseh barvnih odtenkih. Vozilu povrača neverjeten sijaj in gladkost laka. Je enak izdelek kot trdi vosek Natty's Red le, da je v tekoči obliki. To ga naredi še enostavnejšega za uporabo. Lahko ga nanašate ročno ali s pomočjo polirnega stroja. Vosek je tako enostaven, da ga lahko nanašate tudi na neposredni sončni svetlobi. Vosek je primeren kot samostojna zaščita ali kot vrhnji premaz za predhodno nanešeno zaščito.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Vosek lahko nanašate ročno ali s pomočjo polirnega stroja in fine polirne gobice. V primeru strojnega nanašanja ga nanašajte pri nizkih obratih. Pri ročnem nanosu napršite vosek na penast aplikator in za z križnimi gibi nanesite na površino. Ko se vosek začne sušiti ga obrišite z mehko mikro krpo.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. Vsebuje: Z vodikom obdelana nafta z nizko temperaturo vrelišča; Destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom, Kerozin – nespecificiran Nevarno: H304 – Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H315 – Povzroča draženje kože. H319 – Povzroča hudo draženje oči. H336 – Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P101 – Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P301 + P310 + P331 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. NE izzvati bruhanja. P405 Hraniti zaklenjeno.

Povezani izdelki