Znižana cena!
Soft99 Hanneri Wax 280g

Soft99 Hanneri Wax 280g

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


11,96 € z DDV

-25%

15,95 € z DDV

S9900112

Nov izdelek

Zaščitni vosek z dodanimi čistilci laka

Category: Zaščitni voski.
Tag:

Več informacij

Hanneri Wax je klasika v Soft99 repertoarju zaščitnih voskov. Je popolnoma na novo razvit zaščitni vosek, ki poleg zaščite lak tudi očisti in odstrani lažjo umazanijo, madeže in v nekaterih primerih celo katran. Vozilo po nanosu dobi bleščeč sijaj, lak pa postane popolnoma gladek. Hanneri Wax je primeren za uporabo na vseh svetlih vozilih.

Navodila za uporabo: Vozilo operite in posušite. Z priloženim aplikatorjem nanesite manjšo količino voska na vozilo. Mesta, kjer se nahajajo madeži ali umazanija, lahko očistite z večjim pritiskom na aplikator. Pustite vosek 5 - 10 minut, da se posuši in ga nato obrišite z čisto mikro krpo. Voska nikoli ne nanašajte na celotno vozilo naenkrat, vedno le del po del. Prepričajte se, da ste ga nanesli na vse površine vozila, v nasprotnem primeru lahko vozilo postane lisasto. Po uporabi vosek dobro zaprite, da preprečite sušenje.

NEVARNO: Vnetljiva trdna snov. Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. Škodljivo zavodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki