Bilt-Hamber Double Speed-Wax 250g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


21,97 € z DDV

BHDSW

Nov izdelek

Vrhunski carnauba vosek za zaščito in sijaj vozil

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Bilt-Hamber Double Speed-Wax je vrhunski carnauba vosek, kateri na vozilu ustvarja globok videz in visok sijaj ter nudi odlično odpornost na čistila in ostale zunanje vplive. Zagotavlja ekonomično uporabo in superiorno alternativo proti voskom višjega cenovnega razreda. Obstojnost voska je ob pravilnem vzdrževanju več mesecev. Double Speed-Wax je bil s strani revije Auto Express izbran za najboljši vosek leta 2017. Vosek je dobavljiv v kompletu z aplikatorjem za nanos in mikro krpo za odstranjevanje.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo vozilo dobro operite in po potrebi očistite s Auto-Clay plastelinom ali polirno pasto Clenser-Polish. Vosek vedno nanašajte na ohlajenih površinah in v senci. Rahlo navlažite priložen aplikator ter z lahkimi, krožnimi gibi nanesite vosek v izjemno tankem sloju na površino. Pustite 5-10 minut, da se vosek sprime s površino ter ga nato obrišite s priloženo mikro krpo. Postopek ponavljajte dokler ne zaščitite celega vozila. Mikro krpo in aplikator po uporabi operite in shranite za naslednjo uporabo.

Varnostni napotki:

Povezani izdelki