Auto Finesse Radiance Carnauba Creme 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


26,38 € z DDV

-20%

32,97 € z DDV

RAD500

Nov izdelek

Kremast carnauba vosek za zaščito in sijaj vozil

Category: Tekoči voski.
Tag:

Več informacij

Radiance Carnauba Creme je kremast carnauba vosek, kateri na površini vozila ustvarja moker in globok videz ter doda zaščitni sloj, kateri vozilo ščiti do tri mesece. V nasprotju z nekaterimi trdimi carnauba voski je Radiance otročje lahek za nanos in kasnejše odstranjevanje. Primeren je za uporabo na vseh barvah vozil. Zaradi izjemnega izgleda vozila je Radiance primeren tudi za uporabo na razstavnih in salonskih vozilih.

Navodila za uporabo:
Vozilo pred nanosom voska dobro operite in posušite. S pomočjo aplikatorja iz mikro vlaken nanesite tanek sloj voska na panel velikosti cca. 40x40cm in pustite par minut, da se sprime s površino. Ostanek voska nato odstranite z mehko in čisto mikro krpo za odstranjevanje premazov. Za večji sijaj lahko nanesete več slojev voska. Radiance lahko nanašate tudi čez katerikoli sealant, s tem podaljšujete življensko dobo predhodno nanešenega premaza ter povečujete sijaj vozila. 

Varnostni napotki:
Nevarno: H226 – Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H304 – Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. P210 – Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P303 + P361 + P353 – PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. Vsebuje: Destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom.

Povezani izdelki