Mothers Speed Spray Wax 710ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,95 € z DDV

MO-15724

Nov izdelek

Tekoči vosek za zaščito vozil

Category: Tekoči voski.
Tag:

Več informacij

Mothers Speed Spray Wax je najhitrejši način za dosego popolnega izgleda vozila. Njegova super formula naredi vse, odstranjuje lažjo umazanijo, prah, mastne prstne odtise celo cestno nesnago. Posebej oblikovani povečevalci sijaja dodajo sijaj, globino in jasnost laka ter ustvarjajo ‘pravkar povoskan’ izgled in otip vozila. Najboljše od vsega pa je, da Speed Spray Wax ne pušča sledi na črnih plastikah. Odlično se obnese tudi kot ‘booster’ čez obstoječi vosek ali kot samostojen zaščitni premaz. Primeren je tudi za nanos na mokro vozilo, kot vosek za sušenje.

Navodila za uporabo:
Pred in tudi večkrat med uporabo izdelek dobro pretresite. Vosek vedno nanašajte na ohlajeno, suho ali mokro površino. Napršite sredstvo na površino in obrišite z čisto mikro krpo. Krpo obrnite na čisto stran in površino dobro prebrišite, da odstranite vse morebitne sledi voska. V kolikor bi se vam vosek na površini zasušil, ga ponovno nanesete na željeno mesto in obrišete.

Varnostni napotki:
/

Povezani izdelki