Gyeon Q2M Iron 4L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 7 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 7 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,40 €.


79,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 14,10 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 14,10 €
Odplačati želim čim prej
3 x 27,91 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 27,91 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Q2MIRON4000

Nov izdelek

Čistilo za zračno rjo in platišča

Več informacij

Gyeon Q2M Iron je eden izmed najučinkovitejših in najhitrejše delujočih odstranjevalcev kovinskih delcev na trgu. Izdelek je bil razbit posebej za odstranjevanje kontaminacije iz vozil kot je zavorni prah in ostali kovinski delci. Zaradi enostavne uporabe je izjemno priljubljen pri profesionalnih uporabnikih in entuziastih. Q2M Iron reagira izjemno hitro, kovinski delec spremeni v vodno topljiv kompleks, katerega enostavno sperete. Čistilo vsebuje indicator delovanja, ob stiku s kovinskim delcem se obarva rdeče. Sredstvo je pH nevtralno zato je popolnoma varno za uporabo na vseh površinah, tudi najobčutljivejših in poliranih platiščih. Q2M Iron lahko uporabljate na barvanih površinah, platiščih, steklih, in ostalih materialih. Ne povzroča poškodb na tesnilih ali kabrio strehah.

Prednosti:
- Enostaven in varen odstranjevalec kovinskih delcev
- Gelasta formula omogoča boljši oprijem in daljši čas delovanja
- Indikator delovanja, ob stiku z kovinskim delcem se obarva rdeče
- Raztaplja kovinske delce, katere enostavno sperete z vozila
- pH nevtralna formula je popolnoma varna za uporabo na barvi, kovinah, steklu ali plastikah
- Vsebuje čistila, ki pospešijo čistilni process
- Prijetnejši vonj, kot konkurenčni izdelki

Navodila za uporabo:
Pred uporabo se prepričajte, da je površina popolnoma ohlajena. Nanesite sredstvo na površino in pustite delovati 2-4 minute. Sredstvo se ob stiku z kontaminacijo obarva rdeče. Za odstranjevanje težje umazanije si lahko pomagate tudi z gobo ali krtačo. Površino nato dobro sperite z vodo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Amonijev merkaptoacetat; metanol
Pozor: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H371 Lahko škoduje organom. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstranjevanje odpadnih snovi v skladu uradnimi predpisi.

Povezani izdelki