Labocosmetica Sidero 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

LAB83

Nov izdelek

Čistilo za zračno rjo in platišča

Več informacij

#Sidero je inovativno sredstvo razvito posebaj za profesionalce. Namenjen za dekontaminacijo lakiranih površin, platišč in stekel. Odstranjuje vse ostanke kovinskih delcev, kateri se oprimejo vašega jeklenega konjička in mu kazijo izgled. Kovinski delci so največkrat posledica bližine železnice, kovinske industrije, cestnega onesnaženja in kislega dežja. Varen za uporabo na vseh zunanjih površinah vozil, tudi plastičnih. Zahvaljujoč ekskluzivni in efektivni mešanici sestavin je Sidero sposoben odstraniti kovinske delce do te mere, da jih enostavno sperete samo z visokotlačnim čistilcem. Sredstvo je zelo primerno tudi za čiščenje platišč. Indikator delovanja se ob stiku z kovinskim delcem obarva rdeče. Posebna F.R.G. tehnologija (Fluid Reverse in Gel) sredstvu omogoča, da deluje kot gelasta sredstva vendar z razliko, da ga bistveno lažje speremo iz površine. Specialna formula pa omogoča, da se izredno počasi suši na površini, kar omogoča daljše delovanje in večjo učinkovitost. 

Navodila za uporabo:
#Sidero zaradi svoje visoke koncentracije lahko redčimo z vodo v razmerju do 1:4. Za bolj kontaminirane površine pa uporabljamo nerazredčenega. Za najbolj efektivno delovanje priporočamo nanos sredstva na čisto in suho vozilo. Sredstvo napršite in površino in počakajte, da odreagira. V primeru zelo trdovratne kontaminacije si lahko pomagate tudi z uporabo polirnega plastelina, mikro krpe ali gobice. Vozilo dobro sperite in obrišite do suhega. 

Vsebuje: sodium mercaptoacetate Pozor: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P261 Ne vdihavati meglice/hlapov/razpršila. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301+P312 PRI ZAUŽITJU: Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P333+P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P330 Izprati usta. P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko in mila.


Povezani izdelki