Soft99 Iron Terminator 500ml + čopič

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,95 € z DDV

10333

Nov izdelek

Čistilo za platišča in zračno rjo 

Category: Zračna rja.
Tag:

Več informacij

Soft99 Iron Terminator zelo učinkovito odstranjuje najtrdovratnejšo umazanijo z vseh vrst platišč brez, da bi poškodoval platišče. Sredstvo je pH nevtralno in je primerno za uporabo na vseh vrstah platišč. Dodan indikator delovanja se obarva rdeče, ko čistilo pride v stik z umazanijo. Odstranjuje vse vrste kovinskih delcev, katere ne morete odstraniti z običajnimi čistili. Iron Terminator je popolnoma varen za uporabo tudi na lakiranih površinah zato ga lahko uporabljate tudi za odstranjevanje zračne rje. Poleg čistila vam podarimo še čopič za čiščenje platišč.*

* Akcija velja do odprodaje zalog.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Šobo razpršilca obrnite na 'ON'. Sredstvo vedno nanašajte na ohlajeno površino ter v senci. Napršite sredstvo z razdalje cca. 10cm ter pustite delovati par minut. Sredstvo se ob stiku s kovinskim delcem obarva rdeče. Po potrebi si pri čiščenju pomagajte s čopičem ali krtačko. Površino sperite z visokotlačnim čistilcem. Po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki:
Nevarno: Zdravju škodljivo pri zaužitju. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja. Ob slabem počutju: pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki