Chemical Guys Chuy Bubble Gum Scent 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,74 € z DDV

Nov izdelek

Osvežilec zraka z vonjem po zvečilki

Category: .
Tag:

Več informacij

Chemical Guys Chuy Bubble Gum ni le osvežilec zraka ampak tudi odstranjevalec neprijetnih vonjav. Narjen na encimski osnovi, kar omogoča hitro in učinkovito odstranjevanje še tako neprijetnih vonjav. Osvežilec je koncentriran, zato ga lahko po želji zredčite z vodo.

Navodila za uporabo:
Pred nanosom osvežilca na tekstil, najprej odstranite vse madeže. Po potrebi ga zredčite z vodo. V kolikor ga uporabljate nerazredčenega, ga uporabljajte v zmernih količinah. Ker je osvežilec tudi odstranjevalec bakterij, ga lahko uporabljate na vseh mestih, kjer se nahajajo bakterije (sedeži, preproge, strop, prtljažnik, armaturne plošče, vratne kljuke, volan, prezračevalne reže,...). Prav tako ga lahko uporabljate doma, v pisarni, delavnici, pasjih utah, športnih torbah, koših za smeti, garažah,...

Varnostni napotki:
EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 + P330 PRI ZAUŽITJU: Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. Izprati usta. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.