Chemical Guys Extreme V.R.P. Super Shine Dressing 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

TVD107_16

Nov izdelek

Premaz za zunanje in notranje plastične površine z visokim sijajem

Več informacij

Chemical Guys V.R.P. Dressing obnavlja, poživlja in zaščiti vse vinilne, plastične in gumijaste površine. Sredstvo je po nanosu popolnoma suho na otip. Površine zaščiti pred škodljivimi UV žarki, umazanijo in prahom, obenem pa jim povrne lep videz. Primeren je za vse, ki želijo sredstvo z visokim sijajem.

Navodila za uporabo:
Pred nanosom površino dobro očistite. Za povračanje barve površinam, nanesite sredstvo s pomočjo aplikatorja in takoj obrišite z mikro krpo. V kolikor pa želite visok sijaj površine, nanesite še dodaten sloj sredstva in ga po parih minutah odstranite z mikro krpo.

Varnostni Napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 + P330 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Izprati usta. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki