Shiny Garage Wheel & Tire Cleaner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

SGWTC500

Nov izdelek

Čistilo za platišča in pnevmatike

Več informacij

Shiny Garage Wheel & Tire Cleaner je hibridni produkt za čiščenje pnevmatik in platišč v enem koraku.  rahla alkalna formula detergenta je varna za uporabo na vseh površinah a ob enem še vedno izjemno učinkovita.  Dodani posebni aditivi omogočajo dodatno močenje in zaradi tega večjo efektivnost in varnost. Sredstvo je že pripravljeno za uporabo. Po uporabi na površini ustvarja visoki sijaj na površini.  

Navodila za uporabo:
Sredstvo vedno uporabljajte v senci na popolnoma ohlajenem platišču. Napršite čistilo na platišče in pnevmatiko ter pustite 2-3 minute, da razgradi umazanijo. V kolikor je potrebno si pri čiščenju pomagamo z namenskimi pripomočki. Dobro speremo z vodo. Priporočamo da izdelek pred uporabo testirate na nevidnem mestu.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Alkoholi C9-11, etoksilirani. Nevarno: H318 Povzroča hude poškodbe oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, < 5% amfoterne površinsko aktivne snovi, Parfumi (limonen, linalol, heksil cinamal)

Povezani izdelki