Meguiar's Ultimate Black 355ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

G15812

Nov izdelek

Zaščitni premaz za notranje in zunanje plastične površine

Category: Nega plastike.
Tag:

Več informacij

Meguiar's Ultimate Black je izdelek za osvežitev zunanjih plastičnih površin ter zunanjih gum. Površinam povrača bogat, črn izgled ter juh ščiti pred UV žarki. Odličen je za uporabo na vseh površinah iz umetne mase. Sredstvo se hitro posuši in ne masti površine. Odporen je na pranje in dež, zato na površini ne pušča sledi.

Navodila za uporabo:
Enakomerno nanesite na površino s pomočjo mikro krpe ali aplikatorja. Ostanek sredstva obrišite z mikro krpo. Za večji sijaj in daljšo obstojnost ga lahko nanesete v večih slojih. Ne nanašajte na steklo, barvo, pedala ter pnevmatike motorjev in koles. Ni primeren za nanos na gladko ali lakirano plastiko.

Varnostni napotki:
EUH210 Varnostni list na voljo poklicnim uporabnikom na zahtevo. EUH208 Vsebuje: 3 (2H)-izotiazolon, 5-kloro-2-metil-, mešanica z 2-metil-3 (2H)-izotiazolon. metil 1,2,2,6,6,-pentametil-4-piperidinil sebakat. bis(1,2,2,6,6-pentametil-4-piperidinil)sebakat. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki