Mothers California Gold Waterless Wash & Wax 710ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,95 € z DDV

MO-05644

Nov izdelek

Čistilo z voskom za brezvodno pranje vozil

Category: .
Tag:

Več informacij

Mothers California Gold Waterless Wash & Wax je hiter in enostaven način, da vašega jeklenega konjička operete brez kapljice vode. Tako kot kombinacija pene in vode varno odstranjuje nesnage je na podoben način zasnovana tudi formula tega čistila. Dodani lubrikanti preprečujejo nastanek prask medtem, ko čistilni delci učunkovito odstranjujejo trdovratno umazanijo. Površina po čiščenju postane popolnoma čista. Izdelek je zelo primeren za uporabo v vročih poletnih mesecih, ko velja prepoved uporabe vode ter pozimi pri nizkih temperaturah. Primeren je za uporabo na vseh zunanjih površinah vozil. Dodan vosek ustvarja zaščito površine ter visok sijaj le te.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Vedno nanašajte le na ohlajeno površino. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti. Napršite sredstvo direktno na umazano površino. Bolj kot je površina umazana, več sredstva je potrebno nanesti. Z čisto mikro krpo nežno razmažite čistilo po celotnem panelu. Nato z drugo mikro krpo površino obrišite do suhega. Ta postopek ponavljajte dokler ne očistite celotnega vozila. Priporočamo, da imate pri roki več čistih mikro krp, katero zamenjate takoj, ko postane umazana. Umazana krpa namreč lahko povzroči poškodbe in praske na laku.

Varnostni napotki:
/