Carbon Collective Lusso Shampoo 2.0 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

CCLS05

Nov izdelek

Šampon za ročno pranje vozil

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Carbon Collective Lusso 2.0 je čisti šampon, kateri ne vsebuje nikakršnih olj ali povečevalcev sijaja. Super gladka formula enostavno odstranjuje umazanijo in cestni film brez, da bi poškodovala ali odstranila predhodno nanešen zaščitni premaz. Šampon je pH nevtralen. Bogato penjenje zmanjšuje trenje med gobo in površino vozila ter s tem bistveno zmanjša možnost za nastanek prask. Prijetno odišavljen.

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro sperite z visokotlačnim čistilcem, da odstranite vse večje delce umazanije. Zredčite 10-20ml šampona v 20L vedro vode ter začnite s pranjem vozila od strehe navzdol. Šampon se na površini ne sme zasušiti. Po končanem pranju vozilo sperite z visokotlačnim čistilcem in obrišite do suhega z namensko mikro krpo. Po pranju priporočamo še zaščito vozila z quick detailerjem kot npr. Carbon Collective Speciale.

Varnostni napotki:
Pozor: P262 – Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P404 – Hraniti v zaprti posodi. P304 + P340 – PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje.

Povezani izdelki