Meguiar's Ultimate All Wheel Cleaner 710ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,95 € z DDV

G180124EU

Nov izdelek

Čistilo za platišča in zračno rjo

Več informacij

Meguiar's Ultimate All Wheel Cleaner je izjemno učinkovito ter popolnoma varno čistilo za vse vrste platišč. Enostavno odstranjuje zavorni prah ter ostalo cestno umazanijo, dodani indikatorji delovanja pa se ob stiku z umazanijo obarvajo rdeče. Tako se lahko na lastne oči prepričate, da čistilo dejansko deluje. Gelasta formula zagotavlja daljšo obstojnost čistila na platišču ter s tem posledično tudi daljše delovanje. Čistilo je pH nevtralno in ne vsebuje nikakršnih agresivnih sestavin zato je varen za uporabo na vseh vrstah platišč. Primeren je tudi za odstranjevanje zračne rje.

Navodila za uporabo:
Platišče dobro sperite z visokotlačnim čistilcem. Napršite čistilo direktno na platišče in počakajte par minut, da začne delovati. Po potrebi si lahko pomagate tudi z krtačo ali gobo. Platišče nato ponovno sperite z vodo ter obrišite do suhega.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Natrijev Mercaptoacetat; alkoholetoksilirani C9-11 alkoholi, 3(2H)-Izotiazolon, 5-kloro-2-metil-, mešanica z 2- metil-3(2H)-izotiazolon. H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. Preprečevanje: P280 Nositi zaščitne rokavice. Odziv: P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P333 + P313 V primeru draženje kože ali rdečice: Poiskati zdravniško pomoč. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Odstranjevanje: P501 Odstraniti vsebino / posodo v skladu z veljavnimi lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki