Alchemy So Clean Interior Detailer 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

ALC-SOC500

Nov izdelek

Čistilo in zaščita za armaturne plošče

Category: .
Tag:

Več informacij

Ste ljubitelj čiste armature, brez dodatnega leska in prijetnega, svežega vonja? Potem je Alchemy So Clean popoln izdelek za vas. Ima odlične antistatične sposobnosti, čisti prstne odtise, umazanijo in prah, osveži celotno notranjost vozila ter za seboj pušča popolnoma mat videz. Primeren je za uporabo na vseh plastičnih površinah.

Navodila za uporabo:
Vozilo pred uporabo izdelka posesajte saj na ta način preprečite dvigovanje umazanije na očiščeno površino. Napršite So Clean na čisto mikro krpo in obrišite površino. V primeru kakršnih koli sledi krpo obrnite na čisto stran in obrišite še enkrat.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.