Meguiar's Air Re-Freshner Black Chrome 59ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

G181302

Nov izdelek

Osvežilec zraka in odstranjevalec neprijetnih vonjav

Tag:

Več informacij

Meguiar's Air Re-Freshner je osvežilec zraka in odstranjevalec neprijetnih vonjav za celotno notranjost vozila. Na molekularni ravni trajno odstrani neprijetne vonjave in pusti prijeten vonj po poletnih mesecih. Air Re-Freshner ni parfum, ki bi z močjo vonjave neprijeten vonj začasno potisnil v ozadje, temveč ga izolira in trajno odstrani. Doza je za enkratno uporabo in je po uporabi prazna.

Navodila za uporabo:
Vozilo pred uporabo izdelka dobro očistite in po možnosti odstranite vir neprijetnega vonja. Vozilo zaženite, na klimatski napravi vklopite notranje kroženje zraka ter nastavite jakost pihanja na max. Dozo postavite na sovoznikova tla, pritisnite na sprožilec ter zaprite vsa vrata in okna vozila. Pustite delovati 15 minut ter nato vozilo dobro prezračite.

Varnostni napotki:
Nevarno: Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C.

Povezani izdelki