Sam's Starter Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


37,95 € z DDV

641-123219

Nov izdelek

Komplet izdelkov za čiščenje in zaščito vozila

Category: .
Tag:

Več informacij

Komplet izbranih petih izdelkov za zunanje in notranje čiščenje vozil. Vsi izdelki so lično pakirani v škatli in so odlična izbira tudi za darilo.

Vsebina kompleta:

1x Sam's Detailing Shampoo 500ml:
pH nevtralen šampon za varno pranje vozil. Je prijetnega vonja po žvečilnem gumiju, ne vsebuje nikakršnih povečevalcev sijaja, voskov ali ostalih dodatkov, kateri bi lahko vplivali na predhodno nanešen zaščitni premaz. Ustvarja bogato peno, kar zagotavlja varno pranje brez nepotrebnih prask. Je zelo enostaven za spiranje.

1x Sam's Detailing Exterior Detailer 500ml
Quick detailer za hitro čiščenje, povečevanje sijaja in obnavljanje zaščite vozil. Primeren je za odstranjevanje prahu, prstnih odtisov ali lažje umazanije. Lahko se ga uporablja tudi kot tekočina za sušenje vozil, napršite ga na mokro vozilo ter obrišete z mikro krpo za sušenje. V tem primeru bistveno zmanjšate možnost nastanka mikro prask. Obnavlja in podaljšuje življensko dobo predhodno nanešenih zaščitnih premazov. Sredstvo je že pripravljeno za uporabo. Prijetnega vonja po tropskem sadju.

1x Sam's Detailing Wheel Cleaner 500ml
Učinkovito čistilo za platišča, pripravljeno za uporabo. Brez težav odstranjuje cestno umazanijo in zavorni prah. Varen za uporabo na vseh vrstah platišč. Čistilo je prijetnega vonja po češnji. Gelasta formula zagotavlja boljši oprijem platišča in s tem daljši čas delovanja. Primeren je redno čiščenje platišč.

1x Sam's Detailing Interior Detailer 500ml
Idealno sredstvo za tedensko čiščenje notranjosti vozil. Primeren je za uporabo na vseh notranjih plastičnih, gumijastih in vinilnih površinah. Za seboj ne pušča sledi oz. sijaja. Deluje antistatično, preprečuje nabiranje prahu. Izjemno hiter in enostaven za uporabo. Površino le obrišete za seboj pa pušča prijeten svež vonj.

2x Sam's Detailing Airfreshner
Osvežilec zraka z odtisnjenim Sam's Detailing logotipom. Osvežilec je zatesnjen v dva ovoja, da ohrani vonj.