Gyeon Q2M PPF Wash 400ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,95 € z DDV

Q2MPPFWASH400

Nov izdelek

Šampon za vzdrževanje PPF folij

Tag:

Več informacij

Gyeon Q²M PPF Wash je efektiven dekontaminacijski šampon za odstranjevanje lažje kontaminacije iz folij in nalepk brez, da bi površino morali očistiti s pomočjo polirnega plastelina. Kljub njegovi zmogljivostji odstranjevanja kovinskih delcev je popolnoma varen za uporabo na vseh tipih folij in ostalih zunanjih površinah. Njegova formula ustvarja bogato penjenje kar bistveno zmanjša možnost nastanka prask. Primeren je za uporabo tako na zaščitenih kot nezaščitenih vozilih. Varen je za uporabo tudi na platiščih. Q²M PPF Wash je kombinacija treh izdelkov; čisti, odstranjuje kontaminacijo ter povrača prvotne sposobnosti folije ali vinila. Približna poraba je 20-30ml na pranje.

Navodila za uporabo:
Zredčite šampon z vodo v razmerju 1:500 (20-30ml šampona na vedro) ter začnite s pranjem od strehe navzdol. Šampon se na površini ne sme zasušiti. Ostanek šampona nato dobro sperite z vodo ter vozilo obrišite z kvalitetno mikro krpo. Svetujemo, da na folijo nato nanesete še vzdrževalno sredstvo Gyeon Q²M PPF Mantain.

Varnostni napotki:
Pozor! Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet naj bo na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI STIKU S KOŽO: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez teža. Nadaljujte z izpiranjem.




Povezani izdelki