Meguiar's Engine Dressing 450ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,95 € z DDV

G17316EU

Nov izdelek

Zaščitno negovalni premaz za motorni prostor

Več informacij

Meguiar's Engine Dressing poskrbi, da vse pod pokrovom motorja izgleda kot novo. Premaz varno obnovi in zaščiti gumijaste in plastične materiale ter jim povrne originalen, tovarniški videz. Zagotavlja dolgo obstojnost, površina na otip ne postane mastna. Izdelek ne vsebuje topil ali drugih nevarnih sestavin, katere bi lahko poškodovale elemente. Posebna formula preprečuje da bi materiali postali trdi, popokali ali zbledeli.

Navodila za uporabo:
Svetujemo, da motorni prostor pred uporabo izdelka dobro očistite z namenskim čistilom. Izdelek nanesite na suho površino ter pustite, da se popolnoma posuši. V kolikor ste na površino nanesli preveč izdelka lahko višek obrišete z mikro krpo. Površine po nanosu ne spirajte z vodo. Izogibajte se nanosu na občutljive mehanske dele.

Varnostni napotki:
Pozor: EUH208 Vsebuje: 3 (2H)-izotiazolon, 5-kloro-2-metil-, mešanica z 2-metil-3 (2H)-izotiazolon. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki