Carbon Collective Nuovo SiO2 Interior Detailer 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,97 € z DDV

CCNID05

Nov izdelek

Zaščitni premaz za notranjost vozil

Več informacij

Carbon Collective Nuovo Interior Detailer je zasnovan na osnovi enakih aktivnih SiO2 sestavin kot keramični premazi. Zato plastičnim površinam zagotavlja maksimalno zaščito. Nanesi in obriši formula za seboj pušča suh, tovarniški videz, ščiti pred škodljivimi UV žarki ter odbija prah, umaanijo, vodo in madeže. Površina postane enostavna za čiščenje, obstojnost premaza na notranjih površinah in motornem prostoru je 6 mesecev, na zunanjih plastikah pa 3 mesece. Poleg odličnih čistilnih in zaščitnih sposobnostih vam Nuovo tudi prijetno odišavi notranjost vozila. Varen je za uporabo na vseh površinah iz strukturne plastike, vinilu, gumi, mat in svetlečih površinah, usnju,... 

Navodila za uporabo:
Nanesite manjšo količino (3-4 pritiske na razpršilec) na mikro krpo enakomerno razmažite po površini. Krpo obrnite na čisto stran in površino še enkrat prebrišite, da odstranite vse morebitne sledi premaza. Ko površina postane suha na otip lahko začnete z uporabo površine.

Varnostni napotki:
Pozor: P262 – Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P404 – Hraniti v zaprti posodi. P304 + P340 – PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje.

Povezani izdelki