K2 Letan Cleaner Foam 200ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


6,95 € z DDV

K2K205

Nov izdelek

Peneče čistilo za usnjene površine

Tag:

Več informacij

Efektivno čistilno sredstvo za čiščenje vseh vrst usnjenih površin. Je pH Nevtralno zato je popolnoma varno za uporabo. Povrne originalen videz usnjenim površinam. Posebna oblika plastenke ustvarja gosto peno, kar čistilo naredi še bolj efektivno. 

Navodila za uporabo:
Čistilo nanesite na krtačko za usnje, čopič ali aplikator ter površino nežno in previdno očistite. Z čisto mikro krpo nato ostanek čistila in umazanije obrišite. Počakajte, da se površina posuši ter nato po potrebi postopek ponovite. Po končanem čiščenju svetujemo, da površino zaščitite še z namenskim premazom za usnje. Sredstvo ni primerno za uporabo na nubuku in semišu!

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P103 – Pred uporabo preberite etiketo. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: anionske površinsko aktivne snovi, < 5% amfoterne površinsko aktivne snovi.

Povezani izdelki