Meguiar's Mirror Glaze Unigrit Sanding Block P2000

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,95 € z DDV

K2000

Nov izdelek

Brusni blok za odpravo večjih nepravilnosti

Tag:

Več informacij

Brusni blok, namenjen za odpravo večjih in manjših defektov in prask na kateri koli lakirani površini. Varen in efektiven na vseh barvanih in lakiranih površinah. Za seboj pušča enakomerno in gladko zbrušeno površino, katera je enostavna za poliranje. Granulacija brusnega bloka je P2000.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo brusnega bloka mora biti površina v senci in hladna na otip. Brusni blok vedno uporabljajte moker, najmanj 15 minut pred uporabo ga namočite v vodo. Za najboljše rezultate priporočamo, da ga namočite čez noč oz. ga namakate dokler ne potone v vodi. Blok lahko shranjujete v vodi takrat, ko ga ne uporabljate. Za povečevanje lubrikacije lahko v vodo dodate manjšo količino quick detailerja ali lubrikanta. Vodo redno menjajte, da preprečite vračanje depozitov nazaj na površino. Z križnimi gibi zbrusite poškodovano površino. Ko odstranite cca. 90% poškodbe uporabite bolj fin brusni blok ali papir oz. spolirajte površino z ustrezno polirno pasto.