Car-Rep Wrinkle Spray 400ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


10,15 € z DDV

-15%

11,94 € z DDV

Nov izdelek

Strukturna barva v spreju

Več informacij

Car-Rep® Wrinkle Paint ustvarja globoko in bogato teksturo in je idealna za dodajanje osebne note skoraj na vse kovinske površine. Barva je narejena iz pristnih akrilnih veziv in visoko kakovostnih barvnih past. Ima zelo visoko pokrivnost. Končni sloj je zelo trden in zagotavlja odlično zaščito. Prav tako ščiti pred bledenjem, maščobo, razmaščevalci in luščenjem. Temperaturno odporna do 120°C.

Primeri uporabe: Pokrovi ventilov, kovinske armaturne plošče, štarterji, vratni paneli, menjalniki, alternatorji,...

Navodila za uporabo:
Najprej nanesite tanek sloj z razdalje cca. 25cm in pustite eno minuto, da se posuši. Nato napršite moker sloj, da dobite dovolj oprijema na površini. Po nanosu oprijemalnega sloja lahko določate stopnjo grobosti z enostavnim spreminjanjem razdalje nanosa. Krajša kot je razdalja (min. 20 cm) bolj groba podlaga nastane, ko se posuši (max. 60cm). Predhodni sloj naj se suši minuto ali dve, preden nanesete nov sloj. Temperatura in dolžina nanosa bistveno vplivata na čas sušenja. Več slojev kot nanesete, bolj bo površina groba. Ko zaključite z nanašanjem in ste z rezultatom zadovoljni, nanesite še zaključni, moker sloj, da pokrijete površino. V nasprotnem primeru sloj ni odporen na praske in zunanje vplive.

Varnostni napotki:
Vsebuje: aceton; butan-2-ol; butanon; n-Butil acetat. Nevarno: H222 Zelo lahko vnetljiv aerosol. H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H229 Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P251 Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P410 + P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. Povezani izdelki