Car-Rep Wheelspray 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


8,04 € z DDV

Nov izdelek

Akrilna barva za platišča v spreju

Več informacij

Akrilna barva v spreju za prilagoditev ali obnovo vseh vrst platišč in ostalih predmetov, ki potrebujejo dobro odporno ter trdno barvo proti obrabi. Napredna in testirana formula obnovi platišče ter ga zaščiti pred zavornim prahom, kemikalijami, topili, vročino in luščenju. Platišča po barvanju dobijo visok metalik sijaj. Superioren oprijem barve na vsa jeklena ali aluminijasta platišča. Barva je primerna tudi za barvanje ostalih materialov kot so kovine, les, trda plastika, kamen, beton, steklo in vinil.

Na voljo v naslednjih barvah: Black, White, Gold, Silver, Steel, Silver Dollar (srebrna z metalik delci in visokim sijajem)

Navodila za uporabo: Platišča pred nanosom barve dobro očistite in z njih odstranite ves katran, zavorni prah, prah, maščobe in ostale depozite. V kolikor so platišča težje poškodovana jih po potrebi zbrusite in spolirajte. Dobro pretresite pločevinko (cca. 3 minute). Izgled barve vedno najprej preizkusite na skritem mestu. Začnite z barvanjem z dolžine 20-30cm. Najprej nanesite lahek in tanek sloj. Počakajte 30-60 sekund in nato nanesite 3 sloje (vodoravno-navpično-vodoravno). Počakajte 30-60 sekund in nato po potrebi postopek ponovite. Pri delu uporabljajte zaščitna oblačila in očala. Po uporabi sprej obrnite na glavo in s pritiskom na razpršilec očistite šobo (pritiskajte dokler iz razpršilca ne začne uhajati potisni plin).

Varnostni napotki:
Nevarno: Zelo lahko vnetljiv aerosol. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroča zaspanost in omotico. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne vdihavati meglice/hlapov/razpršila. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 oC/122 Vsebuje: Aceton, butil acetat, 2-butanon; Butan-2-ol

pozor.pngvnetljivo.jpg

Povezani izdelki