Znižana cena!
Chimigal Wash & Lux komplet

Chimigal Wash & Lux komplet

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


16,98 € z DDV

-40%

28,29 € z DDV

66CWLK001

Nov izdelek

Chimigal Wash & Lux komplet za brezvodno čiščenje

Tag:

Več informacij

Komplet vsebuje:

1 x Chimigal Wash & Lux Blu čistilo

Okolju prijazno sredstvo za čiščenje vozil, plovil, avtodomov, avtobusov, počitniških prikolic prikolic,... brez uporabe vode. Sredstvo je biološko razgradljivo več kot 90%. Unikatna formulacija skrbi za hitro in enostavno čiščenje vašega vozila v enem koraku. Dovolj močan da odstranjuje tudi trdovratne umazanije. Povsen varen za uporabo na vseh površinah, kot je guma, plastika, kovine,... Dodane ima posebne dodatke, ki površine ščitijo pred zunanjimi uplivi. Nanašamo ga enostavno z mikrokrpo.

Navodila za uporabo: Sredstva nikoli ne uporabljajte na blatnih ali zelo umazanih vozilih. V tem primeru je potrebno večje delce odstraniti z vodo. Napršite čistilo na površino vozila in mikro krpo ter odstranite umazanijo. Za čiščenje celotnega vozila, priporočamo uporabo večih mikro krp.

1 x Chimigal Wash & Lux Verde poliš sredstvo

Polirno sredstvo za nanos po čiščenju laka z Chimigal Wash & Lux Blu čistilom. Sredstvo odpravlja nepravilnosti pri pranju ter zagotavlja visoki sijaj. Nanašamo ga z mikro krpo. Lahko ga uporabljamo na vseh zunanjih površinah kot so lak, plastika, krom, stekla, guma,...

Navodila za uporabo: Pred nanosom površino dobro očistite in ohladite. Napršite sredstvo na mikro krpo in na površino vozila ter obrišite do sijaja. Sredstvo lahko uporabljate tudi kot zaščito po navadnem, vodnem pranju.

1 x Chimigal Wash & Lux Pink zaščitno sredstvo

Tretji korak pri brezvodnem čiščenju. Sredstvo zagotavlja maksimalno zaščito pred UVA/UVB žarki na opranem vozilu. Sredstvo prav tako ščiti lak pred prahom ter ostalo umazanijo. Nanašamo ga z mikro krpo. Po nanosu se vozilo zasveti kot novo. 90% biološko razgradljiv.

Navodila za uporabo: Pred nanosom površino dobro očistite in ohladite. Napršite sredstvo na mikro krpo in na površino vozila ter obrišite do sijaja. Sredstvo lahko uporabljate tudi kot zaščito po navadnem, vodnem pranju.

 

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! 

Pozor: H315 Povzroča draženje kože. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P362 + P364 Sleči kontaminirana oblačila in jih oprati pred ponovno uporabo.

 

Povezani izdelki