Znižana cena!
Meguiar's Rinse Free Express Wash & Wax 3,78L

Meguiar's Rinse Free Express Wash & Wax 3,78L

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


76,47 € z DDV

-10%

84,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 13,57 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 13,57 €
Odplačati želim čim prej
3 x 26,85 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 26,85 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

D11501

Nov izdelek

Šampon z voskom brez izpiranja

Tag:

Več informacij

Meguiar's Rinse Free Wash & Wax je šampon iz Meguiar's linije Rinse Free, šamponov, ki ne potrebujejo spiranja z vodo. Posebaj zasnovan kot nadomestek klasičnemu načinu pranja, le da ne porabite toliko vode. V enem koraku operete in zaščitite vozilo. Posebna formula preprečuje nastanek prask in ne pušča sledi. Po pranju voda z vozila odteče izjemno hitro, površina pa dobi visok sijaj. Sredstvo je zelo enostavno za nanos in brisanja. Je popolnoma biološko razgradljivo. Primerno tudi za brezvodno čiščenje. Odličen za uporabo v zimskih mesecih.

Opozorilo! Sredstvo ni primerno za čiščenje blatnih ali zelo umazanih vozil! Pred čiščenjem takšnega vozila, je potrebno večje delce umazanije sprati z vodo.

Navodila za uporabo:
Pranje brez izpiranja: Sredstvo zredčite v vedru za pranje z vodo v razmerju 1:4 do 1:20, odvisno od umazanije. Prav tako v razpršilko pripravite mešanico v razmerju 1:4. Napršite sredstvo na površino in pustite delovati par minut, da se umazanija omehča. Nato gobo za pranje vozil namočite v vedro z pripravljeno raztopino in operite vozilo. Z gobo ne pritiskajte na površino. Po čiščenju vozilo ni potrebno splahovati, le obrišite ga do suhega z brisačo za sušenje vozil.
Brezvodno čiščenje: V razpršilko si pripravite mešanico vode in čistila v razmerju 1:4. Raztopino napršite na površino vozila in z čisto mikro krpo nežno odstranite umazanijo. Na površino ne vršite nikakršnega pritiska. Krpo nato obrnite in do suhega obrišite s čisto stranjo. Nikoli ne čistite celotnega vozila naenkrat, vedno le del po del (40x40cm). Da preprečite nastanek prask, redno menjajte umazane mikro krpe s čistimi.

Varnostni nnapotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo.
EUH208 Vsebuje: Zmes: 5-kloro-2-metil-4-oktil-izotiazolon-3-on in 2-metil-4-oktil-izotiazolon-3-on (3: 1). Lahko povzroči alergijski odziv. Sestavine v skladu z uredbo o detergentih: 648/2004: <5%: neionske površinsko aktivne snovi, parfumi, mešanica metil kloro izotiazolinon in Metil izotiazolinon (3: 1).

 

Povezani izdelki